tirsdag 15. mars 2011

Jeg trodde jeg hadde for mye skamvett...

til å legge ut dette bildet, men skitt au... 5-åringen min ønsket seg nemlig Hello Kitty-kake til bursdagen sin, og da min kakebakende Bree van de Kamp-venninne befinner seg 25 mil unna måtte Siri trå til for egen maskin. Det jeg kanskje er mest fornøyd med er at jeg faktisk tok utfordringen og mine eminente idéer for å få gjennomført det. Bunnen er en sjokoladekake stekt i langpanne og skåret til av etter en pappmal jeg tegnet på frihånd og øynene er laget av smeltet 70% kokesjokolade. Værhårene og nesen er lakrissnører, blomsten er syntetisk og kjøpt på Nille og glasuren er laget av hvit smørkrem. Siden jeg er gift med en mann som har vist seg å være et unikum når det gjelder å inneha alskens kjøkkenutstyr hadde vi en krempumpe i x antall varianter, og denne ble brukt til å lage "stjernene". Det tok en evighet. Om ikke mor synes kaken er verdig å flashe for verden sånn egentlig kan jeg opplyse om at ungene var svært fornøyd med resultatet, til tross for at ingen spiste mer enn ca to skjeer...

9 kommentarer:

Ellen's sa...

Å, men "helledussen" så skjønn!! Så flink du er!! Den var så fiin! Nå ble jeg gira, sitter her med 4-åring til lørdag, midt i sin hotteste Kitty-alder. Har akkurat begynt å tenke kake..... Lurer på om ikke jeg også skulle få til dette. Ok om jeg hermer...??:0)))
Klem Ellen

Bortreist sa...

Den ble jo helt super jo :-)

Siri sa...

Tusen takk! Ja, Ellen - herm ivei! Bare lov at du flasher på bloggen etterpå! ;)

ETT ÅR PÅ HYTTA sa...

Utrolig bra kake, et lite kunstverk!

Ellen's sa...

Ok, jeg skal med glede legge ut bilde av resultatet! Mal er klippet ut i kveld. Gleder meg til å lage den!

Siri sa...

Lykke til! Gleder meg til å se. :)

tussemor sa...

Steike, du e jo rå døkti!!!!!!!! Ikkje at æ nån gang har tvilt på d!!!! Men smætte ta...at du heiv dæ rundt e jo strålanes :) Gler mæ t fortsættelsn :):):)
Mange klæmma!!!!!!!!

Anonym sa...

Kjempefin kake, så flink du var:-)))

Siri sa...

Tusen takk! :)